0
     

Košík je prázdný

produkt-detail-1709115122.jpg

Doporučené párování:

untitled-artwork-08-1611092428.png
Jehněčí maso
untitled-artwork-05-1611092441.png
Charcuterie
untitled-artwork-14-1611092451.png
Předkrmy, tapas
untitled-artwork-17-1611092732.png
Vyzrálé sýry

Valdelana Agnvs Autor Roble byl přidán do košíku

Zobrazit košík

Valdelana Agnvs Autor Roble  2018

362,-Kč
cena maloobchod
297,-Kč
cena e-shop pro registrované
 
- +

Valdelana Agnvs Autor Roble 
95% Tempranillo a 5% Graciano.
Sklizeň: Čtvrtý týden v říjnu. Pochází ze starých vinic, jejichž stáří je 50 let. Keře vinné révy dávají méně než 4kg hroznů.
Příprava: Teplota při kvašení 28-30 ° C. Malolaktická fermentace ve francouzském dubu Allier.
Zrání: 3 měsíce na barikovém sudu - Allier francouzský dub. Pouze nové sudy.

Intenzivní granátová barva s fialovými odlesky. Plné na nose, výrazné červené ovoce s tóny balsamika a lehkým tónem bariku. V ústech je mohutné, delikátní, jemné, příjemně hřejivé, dokonale vyvážené. V závěru je svěží, plné s elegantní dochutí.

Výborně se kombinuje se všemi španělskými národními pokrmy, včetně uzenin, iberské šunky, sýrů a masa. Doporučujeme podávat při teplotě mezi 16 ° C a 18 ° C.

Peñín
87

Související produkty

328,-Kč
produkt-detail-1806154206_thumb_big.jpg
362,-Kč
ladron-aut-1703133901_thumb_big.jpg
235,-Kč
d-cos-1703134017_thumb_big.jpg
328,-Kč
d-cri-1703134038_thumb_big.jpg