
Doporučené párování:

Drůbež

Hovězí maso

Předkrmy, tapas
Señorío de Peciña Rosado 2018
328,-Kč
cena maloobchod
269,-Kč
cena e-shop pro registrované
Señorío de Peciña Rosado
Víno bylo vyrobené z hroznů Garnacha z vlastní vinice La Tejera, která je situovaná ve výšce 600 m nad mořem, v jedné z nejvyšších zón vesnice San Vincente de la Sonsierra.
Ruční sběr hroznů do 15 kg boxů, třídění na vibračním stole. Macerace na slupkách před lisováním probíhá po dobu 12 hodin. Fermentace poté 15 dní v nerezových tancích při kontrolované teplotě 18°C.
Výsledkem je svěží ovocné víno s vyváženou kyselinkou. Tělnaté a široké v ústech. Hodí se k bílému masu, roastbeefu či jako aperitiv. Doporučujeme podávat dobře nachlazené, okolo 8°C.