OTEVŘENO PO - PÁ, 10:00 - 16:00

Křepelka (Codornices en escabeche) nakládaná, vykoštěná

Kód: ALA-COD
Značka: La Alacena
339 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Vykoštěná křepelka ve skle. Nakládané maso v omáčce escabeche, což je velmi starý a tradiční způsob uchovávání masa.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Křepelka - Codornices deshuesadas en escabeche - nakládaná, vykoštěná

Sklo 420 g

Specialita tradiční kuchyně z La Mancha - vykoštěná křepelka naložená v lehce kyselé omáčce. Sklenice obsahuje maso ze 3 křepelek, olivový olej, slunečnicový olej, stařený vinný ocet, česnek, bobkový list, sůl a pepř.

"Escabeche" je tradiční styl úpravy masa a ryb, typický pro Španělsko a Portugalsko. Pokrm se marinuje nebo vaří v kyselé šťávě spolu s kořením, zeleninou, citrusy atd. Jedná se o jeden z nejstarších způsobů konzervování masa.

Lehce kyselá a velmi dobře vyvážená chuť se perfektně hodí i k nakládání drůbeže. Ve sklenici se nachází pečlivě ručně obrané maso v omáčce escabeche. Ideální jako předkrm nebo tapas, hodí se také do salátů. Podává se studené nebo při pokojové teplotě.

Doplňkové parametry

Kategorie: Masové speciality
Země původu, region: Španělsko, Castilla La Mancha
Hmotnost: 420 g
Položka byla vyprodána…

Rodinná konzervárna La Alacena a naše nabídka masových specialit

la_alacena_blanco

La Alacena je rodinná firma která se zaměřuje na výrobu delikátních specialit z vepřového masa, drůbeže a zvěřiny. Všechny produkty jsou díky šetrnému zavařování do konzerv nebo sklenic 100% přírodní a bez konzervantů. Jedná se o původní domácí receptury dle tradiční kuchyně z oblasti La Mancha.

 

La Alacena 

Kromě omáček často využívají také metodu nakládání escabeche. Escabeche je tradiční styl úpravy masa a ryb, typický pro Španělsko a Portugalsko. Pokrm se marinuje nebo vaří v kyselé šťávě spolu s kořením, zeleninou, citrusy atd. Jedná se o jeden z nejstarších způsobů konzervování masa.

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz