Křepelka (Codornices en escabeche) nakládaná, vykoštěná
Kód: ALA-CODSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Křepelka - Codornices deshuesadas en escabeche - nakládaná, vykoštěná
Sklo 420 g
Specialita tradiční kuchyně z La Mancha - vykoštěná křepelka naložená v lehce kyselé omáčce. Sklenice obsahuje maso ze 3 křepelek, olivový olej, slunečnicový olej, stařený vinný ocet, česnek, bobkový list, sůl a pepř.
"Escabeche" je tradiční styl úpravy masa a ryb, typický pro Španělsko a Portugalsko. Pokrm se marinuje nebo vaří v kyselé šťávě spolu s kořením, zeleninou, citrusy atd. Jedná se o jeden z nejstarších způsobů konzervování masa.
Lehce kyselá a velmi dobře vyvážená chuť se perfektně hodí i k nakládání drůbeže. Ve sklenici se nachází pečlivě ručně obrané maso v omáčce escabeche. Ideální jako předkrm nebo tapas, hodí se také do salátů. Podává se studené nebo při pokojové teplotě.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Masové speciality |
---|---|
Země původu, region: | Španělsko, Castilla La Mancha |
Hmotnost: | 420 g |
Položka byla vyprodána… |
Rodinná konzervárna La Alacena a naše nabídka masových specialit
La Alacena je rodinná firma která se zaměřuje na výrobu delikátních specialit z vepřového masa, drůbeže a zvěřiny. Všechny produkty jsou díky šetrnému zavařování do konzerv nebo sklenic 100% přírodní a bez konzervantů. Jedná se o původní domácí receptury dle tradiční kuchyně z oblasti La Mancha.
Kromě omáček často využívají také metodu nakládání escabeche. Escabeche je tradiční styl úpravy masa a ryb, typický pro Španělsko a Portugalsko. Pokrm se marinuje nebo vaří v kyselé šťávě spolu s kořením, zeleninou, citrusy atd. Jedná se o jeden z nejstarších způsobů konzervování masa.