OTEVŘENO PO - PÁ, 10:00 - 16:00

Paté jelení (de Ciervo) s lanýžem

Kód: ZU-EO-JE
Značka: Zubia Patés
104 Kč
Skladem

Poctivá zvěřinová terinka hrubší struktury s jelením masem, připravovaná dle tradičních rodinných receptur. Praktické konzerva - otvírá se z obou stran.
130 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zubia Patés - Paté de Ciervo - Paté jelení s lanýžem

Plech 130 g

Paté de Paté de Ciervo, neboli jelení, poctivá zvěřinová terinka hrubší struktury s jelením masem, připravovaná dle tradičních rodinných receptur. Její chuť dolaďuje jemné aroma lanýže a bílého pepře. Pochází ze španělského Baskicka.

V praktickém balení Easy open - konzerva se otvírá z obou stran, takže lze obsah jednoduše vyklopit a rovnou servírovat.

Složení: jelení maso (20%), vepřová slanina a lalok, sušené mléko, vejce, sůl, armagnac, stroček trubkovitý, olivový olej, lanýžové aroma, bílý pepř, cukr a konzervant E250

Doplňkové parametry

Kategorie: Španělské masové paštiky a pěny
Země původu, region: Španělsko, Baskicko
Hmotnost: 135 g
Počet ks v balení: 12 ks

Společnost Zubia Patés a naše nabídka paštik a pěn

zubia-pates

Baskická společnost Zubia Patés se věnuje výrobě paštik a pěn především z husího a kachního masa. Dále pak z vepřového masa, další drůbeže či zvěřiny. V sortimentu můžeme najít další produkty jako např. foie gras, kachní prsa, nebo tradiční pastu Piparra z červené papriky.

Zubia Patés

Rodinný podnik Patés Zubia se nachází v městečku Eskoriatza, v Baskicku obklopen přírodou. V tomto prostředí se narodil zakladatel José Luis Zubia. Po získání potřebných zkušeností u nejlepších francouzských výrobců se José vrátil zpět do vlasti a jako součást malého rodinného řeznictví začal produkovat své první paštiky. Výsledkem dlouholeté práce je rovnováha mezi využitím současných technologií a respektem k surovině.

Kvalitní paštiky s tradiční receptury uvádí José na trh od roku 1982 a roku 1990 pak další generace rodiny.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz