Paté jelení (de Ciervo) s lanýžem
Kód: ZU-EO-JESouvisející produkty
Detailní popis produktu
Zubia Patés - Paté de Ciervo - Paté jelení s lanýžem
Plech 130 g
Paté de Paté de Ciervo, neboli jelení, poctivá zvěřinová terinka hrubší struktury s jelením masem, připravovaná dle tradičních rodinných receptur. Její chuť dolaďuje jemné aroma lanýže a bílého pepře. Pochází ze španělského Baskicka.
V praktickém balení Easy open - konzerva se otvírá z obou stran, takže lze obsah jednoduše vyklopit a rovnou servírovat.
Složení: jelení maso (20%), vepřová slanina a lalok, sušené mléko, vejce, sůl, armagnac, stroček trubkovitý, olivový olej, lanýžové aroma, bílý pepř, cukr a konzervant E250
Doplňkové parametry
Kategorie: | Španělské masové paštiky a pěny |
---|---|
Země původu, region: | Španělsko, Baskicko |
Hmotnost: | 135 g |
Počet ks v balení: | 12 ks |
Společnost Zubia Patés a naše nabídka paštik a pěn
Baskická společnost Zubia Patés se věnuje výrobě paštik a pěn především z husího a kachního masa. Dále pak z vepřového masa, další drůbeže či zvěřiny. V sortimentu můžeme najít další produkty jako např. foie gras, kachní prsa, nebo tradiční pastu Piparra z červené papriky.
Rodinný podnik Patés Zubia se nachází v městečku Eskoriatza, v Baskicku obklopen přírodou. V tomto prostředí se narodil zakladatel José Luis Zubia. Po získání potřebných zkušeností u nejlepších francouzských výrobců se José vrátil zpět do vlasti a jako součást malého rodinného řeznictví začal produkovat své první paštiky. Výsledkem dlouholeté práce je rovnováha mezi využitím současných technologií a respektem k surovině.
Kvalitní paštiky s tradiční receptury uvádí José na trh od roku 1982 a roku 1990 pak další generace rodiny.