PICOS Rebujos 'mix' střední
Kód: PIC-RE-2Související produkty
Detailní popis produktu
Panadería Obando - Picos Rebujos "mix"
150 g
Picos rebujos "Mix" obsahuje náhodně vybrané druhy - rohlíčky, válečky a sezamové polštářky. Pro svoji univerzálnost se skvěle snoubí s jakýmkoliv pokrmem.
Co jsou to vlastně Picos?
Jedná se o tradiční španělské trvanlivé pečivo. Předností picos je právě to, že jsou vždy po ruce a na rozdíl od pečiva vždy čerstvé. Tento křupavý zázrak si vychutnáte samotný, se sklenkou vína či s kvalitním olivovým olejem. Stejně tak jsou skvělým doplňkem k jamónu, olivám, sýrům a mnoha dalším středomořským pochutinám. Picos se v gastronomii používají mezi profesionály také na degustacích vína, kdy si mezi jednotlivými vzorky potřebujete neutralizovat chutě na patře.
Složení: PŠENIČNÁ mouka, voda, droždí, KVÁSEK, sůl
A: lepek, sezam, sója
Doplňkové parametry
Kategorie: | Picos - tradiční španělské trvanlivé pečivo |
---|---|
Země původu, region: | Španělsko, Andalusie |
Hmotnost: | 150 g |
Počet ks v balení: | 25 ks |
Pekárna Panadería Artesana Obando a naše nabídka trvanlivého pečiva
„Pouze odhodlání může z něčeho vedlejšího udělat protagonistu každého sousta“
TRADICE DOMÁCÍ PEKAŘSKÉ VÝROBY
Společnost Panadería Artesana Obando působí na trhu od roku 1965. Dlouholetá usilovná práce a důvěra v pokrok a technologické inovace, udělala z malé, tradiční pekárny přední společnost v tomto odvětví. Panaderia Obando denně vyrábí a distribuuje sortiment téměř 200 druhů produktů více než 25 000 zákazníkům po celém světě. „Naše tajemství je velmi jednoduché, používáme suroviny té nejvyšší kvality“. Aby toho mohli docílit, obiloviny pěstují udržitelným způsobem na svých farmách a další suroviny, jako je sůl a olivový olej pečlivě vybírají.
CO JSOU TO VLASTNĚ PICOS?
Jedná se o tradiční španělské trvanlivé pečivo. Předností picos je právě to, že jsou vždy po ruce a na rozdíl od pečiva vždy čerstvé. Tento křupavý zázrak si vychutnáte samotný, se sklenkou vína či s kvalitním olivovým olejem. Stejně tak jsou skvělým doplňkem k jamónu, olivám, sýrům a mnoha dalším středomořským pochutinám. Picos se v gastronomii používají mezi profesionály také na degustacích vína, kdy si mezi jednotlivými vzorky potřebujete neutralizovat chutě na patře.