OTEVŘENO PO - PÁ, 10:00 - 16:00

PICOS Sin gluten 'bezlepkové bagetky' mini

Kód: PIC-SG-1
21 Kč
Vyprodáno
Položka byla vyprodána…

Skvělá chuť bez lepku! Tyto picos si díky kukuřičné mouce zachovávají veškerou chuť a texturu. Vhodné pro celiaky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Panadería Obando - Picos Sin Gluten "bezlepkové bagetky" mini

20 g

Nejlepší chuť picos, nově také bez lepku! Objevte novou řadu "picos sin gluten", skvělý způsob jak doplnit vaše pokrmy křupavými tyčinkami vhodnými také pro celiaky. Určitě si ale pochutnáte i pokud nemáte dietologická omezení, tyto picos si díky kukuřičné mouce zachovávají veškerou chuť a texturu, na kterou jste zvyklí u klasických druhů.

Picos jsou bez lepku, laktózy a všech uznávaných alergenů díky nahrazení tradiční pšeničné mouky moukou kukuřičnou a rýžovou.

Co jsou to vlastně Picos?
Jedná se o tradiční španělské trvanlivé pečivo. Předností picos je právě to, že jsou vždy po ruce a na rozdíl od pečiva vždy čerstvé. Tento křupavý zázrak si vychutnáte samotný, se sklenkou vína či s kvalitním olivovým olejem. Stejně tak jsou skvělým doplňkem k jamónu, olivám, sýrům a mnoha dalším středomořským pochutinám. Picos se v gastronomii používají mezi profesionály také na degustacích vína, kdy si mezi jednotlivými vzorky potřebujete neutralizovat chutě na patře.

Doplňkové parametry

Kategorie: Picos - tradiční španělské trvanlivé pečivo
Země původu, region: Španělsko, Andalusie
Hmotnost: 20 g
Certifikace: Bezlepkové
Položka byla vyprodána…

Pekárna Panadería Artesana Obando a naše nabídka trvanlivého pečiva

panaderia-obando

„Pouze odhodlání může z něčeho vedlejšího udělat protagonistu každého sousta“

TRADICE DOMÁCÍ PEKAŘSKÉ VÝROBY
Společnost Panadería Artesana Obando působí na trhu od roku 1965. Dlouholetá usilovná práce a důvěra v pokrok a technologické inovace, udělala z malé, tradiční pekárny přední společnost v tomto odvětví. Panaderia Obando denně vyrábí a distribuuje sortiment téměř 200 druhů produktů více než 25 000 zákazníkům po celém světě. „Naše tajemství je velmi jednoduché, používáme suroviny té nejvyšší kvality“. Aby toho mohli docílit, obiloviny pěstují udržitelným způsobem na svých farmách a další suroviny, jako je sůl a olivový olej pečlivě vybírají.

picos-obando-gallery

CO JSOU TO VLASTNĚ PICOS?
Jedná se o tradiční španělské trvanlivé pečivo. Předností picos je právě to, že jsou vždy po ruce a na rozdíl od pečiva vždy čerstvé. Tento křupavý zázrak si vychutnáte samotný, se sklenkou vína či s kvalitním olivovým olejem. Stejně tak jsou skvělým doplňkem k jamónu, olivám, sýrům a mnoha dalším středomořským pochutinám. Picos se v gastronomii používají mezi profesionály také na degustacích vína, kdy si mezi jednotlivými vzorky potřebujete neutralizovat chutě na patře.

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz