Ančovičky kantabrijské v olivovém oleji LIMITADA 55 g (Anchoas del Cantábrico)
Kód: COD-SL-55Související produkty
Detailní popis produktu
Codesa Anchoas - Anchoas del Cantábrico - Ančovičky kantabrijské v olivovém oleji 7-10 filetů
Serie LIMITADA, (velmi vysoká kvalita, speciální zpracování)
Konzerva 55 g (32 g čistá váha)
Speciálně vybírané šarže ryb nejvyšší kvality a stejnoměrné velikosti. Sardele lovené tradičním způsobem v Kantabrijském moři dosahují nejvyšší kvality. Jsou hladké a pevné struktury a méně tučné. Filety jsou ručně zpracovávané a dále pak nakládané v extra panenském olivovém oleji a soli. Hladká, čistá, masitá ančovička, cihlově načervenalé barvy, s nezaměnitelnou texturou a bohatou delikátní chutí.
Skvělé na přípravu tapas, ale i samostatně pouze s pečivem.
Ančovičky CODESA se pravidelně objevují v žebříčku 10 nejlepších ančoviček Španělska!
Složení: ančovičky (sardel obecná), olivový olej, sůl
Doplňkové parametry
Kategorie: | Konzervované ryby a mořské plody ze Španělska |
---|---|
Země původu, region: | Španělsko, Kantábrie |
Hmotnost: | 55 g |
Počet ks v balení: | 48 ks |
Položka byla vyprodána… |
CHUŤ ANČOVIČEK ZNAČKY CODESA, Z MOŘE NA VÁŠ STŮL OD ROKU 1976
Codesa je rodinná společnost třetí generace, která sídlí na břehu Kantabrijského moře, v rybářské vesnici Laredo. V oblasti, která je celosvětově považována za místo původu těch nejlepších ančoviček. Zpracovává se zde 100 % produktů Codesa, jsou specialisté na solení kantabrijských filetů ančoviček a výrobu špízků zvaných Gilda.
Používají Sardele obecné „Engraulis Encrasicolus“, výhradně lovené košelkovými nevody (druh sítě) za úsvitu během jarní sklizně. Tento způsob rybolovu je selektivní, ekologický a hlavně tradiční. Osobně vybírají a získávají šarže ryb nejvyšší kvality a velikosti v nejlepších kantabrijských rybářských přístavech.
Ančovičky CODESA se pravidelně objevují v žebříčku 10 nejlepších ančoviček Španělska.
Zpracováno s péčí a respektem místními řemeslníky
Po přípravě a zrání solených sardelí ve sklepě po dobu průměrně jednoho roku je produkt zpracován s hlubokou péčí a respektem v rukou kantabrijských expertů „filleterů“, kteří přeměňují nasolené ryby na chutné filety výjimečně čistých a chutných ančoviček. Vždy převažuje kvalita a chuť nad kvantitou, což zajišťuje vynikající konečný produkt.
Řemeslná zručnost s hlubokou konzervárenskou tradicí
Výsledkem tohoto společného snažení je hladká, čistá, masitá ančovička, cihlově načervenalé barvy, s nezaměnitelnou texturou a bohatou chutí. Know-how jejich konzervárenského mistra Juliana Fernándeze, je žijícím odkazem původního konzervárenského mistra Celestina Fernándeze "Tinína". Výsledný chuťový projev ančovičky nám připomíná to, co bychom mohli definovat jako "jamón z moře".
Umění, excelence, výzkum, vývoj a inovace
To jsou některá slova, která definují ančovičky Codesa. Výsledkem tří let tvrdé práce, zkoumání nejlepšího nasolení, degustací, analýz, nutričních zpráv a nakonec i prezentace jejich patentu, uvedli na trh jedinečný produkt na světě "Made in Cantabria", ještě zdravější a lahodnější.
Všechny jejich ančovičky jsou zaručeny jakostně kontrolovanou pečetí „ANCHOVIES FROM CANTABRIA“, která potvrzuje, že sardel byla chycena v Kantabrijském moři během „Jarní rybářské sezóny“ lovem košelkovými nevody a plně zpracována v Kantábrii, což zajišťuje maximální kvalitu produktu.