Corcuera Quesos
Webová stránka značky: Corcuera Quesos
Sýrárna Corcuera Quesos a naše nabídka sýrů
Corcuera Quesos je menší rodinný podnik který se specializuje na výrobu tradičních sýrů z oblasti La Mancha.
Sýr Manchego, vyráběný v oblasti La Mancha je jedním z nejznámějších sýrů ve Španělsku, nese ochrannou známkou DO (Denominación de Origen) a splňuje ty nejvyšší požadavky na kvalitu. Vyrábí se z plnotučného ovčího mléka domácího plemene Manchego.
V nabídce taky naleznete měkký sýr s bílou plísní vyrobený z kozího mléka, speciálního plemene koz. Pochází přímo z oblasti kolem Toleda, Castilla - La Mancha. Jeho proces výroby a následné staření mu dodává příjemnou chuť, výrazné aroma a jedinečnou strukturu.
Dále si můžete pochutnat na sýrech ze směsi mlék, tedy kravského, ovčího a kozího.
Výseč z kola. Tradiční míchaný sýr z oblasti Castilla La Mancha. Vyzrává 45 dní a má pružnou strukturu. Vyrábí se z kravského, ovčího a kozího mléka.
300 g
COR-QS-V
Výseč z kola. Tradiční míchaný sýr z oblasti Castilla – La Mancha. Vyrábí se z kravského, ovčího a kozího mléka a zraje alespoň 6 měsíců.
COR-QC-V
Mladý kozí sýr jemné, pružné struktury. Svěží v chuti avšak díky 20 dennímu staření je již vhodný ke krájení na plátky, aniž by se drobil.
COR-KOZ-V
Manchego Semicurado je tradiční španělský polovyzrálý sýr (3 měsíce) vyráběný z ovčího mléka domácího plemene Manchego. Ochranná známka DOP.
300 g
COR-MS-V
Manchego Curado je tradiční španělský vyzrálý sýr (6 měsíců) vyráběný z ovčího mléka domácího plemene Manchego. Ochranná známká DOP.
300 g
COR-MC-V
Manchego Añejo je tradiční španělský tvrdý, krásně vyzrálý sýr (12 měsíců) vyráběný z ovčího mléka domácího plemene Manchego. Ochranná známka DOP. 300 g
COR-MA-V
COR-QS3-PO
COR-QC3-PO
Manchego Semicurado je tradiční španělský polovyzrálý sýr (3 měsíce) vyráběný z ovčího mléka domácího plemene Manchego. Ochranná známka DOP.
cca 1 kg
COR-MS1
COR-MA3-PO
COR-MC3-PO
COR-MS3-PO
Stránka 1 z 1 -
12 položek celkem